Slovenski mladenič znova v domovanju Messija in Mbappeja

Nogomet 7. Jun 202219:05 > 19:17 1 komentar
Foto: NK Krka

V dneh, ko ljubitelji nogometa v Sloveniji nimamo ravno veliko razlogov za dobro voljo, se raje oziroma v prihodnost. In del te, tudi na najvišjem nivoju, bi lahko bil Tilen Klemenčič, ki se je znova pridružil treningom akademije enega najbogatejših klubov na svetu - Paris Saint Germaina.

Potem, ko je skupaj z ostalimi mladimi aduti, na katere stavijo v francoskem velikanu Paris Saint Germainu, 17-letni napadalec Krke treniral že v januarju, se je Tilen Klemenčič v teh dneh znova preselil v Pariz, kjer želi še dodatno navdušiti budne opazovalce dogajanja v nogometnem podmladku kluba iz francoske prestolnice.

“Naš Tilen se trenutno mudi na treningih v akademiji PSG-ja. Na prvem obisku januarja je pustil močan vtis in si tako prislužil že drugo vabilo s strani francoskega velikana,” so na svojih družbenih omrežjih zapisali pri NK Krka.

Klemenčič je sicer v minuli sezoni nastopal za kadetsko ekipo Novomeščanov, v prvi kadetski ligi pa je na 25 tekmah dosegel kar 19 zadetkov. Strelsko uspešnejši od njega je bil le napadalec Mure Niko Kasalo (26). 17-letnik je dvakrat že oblekel tudi dres članske ekipe Krke, ki nastopa v drugi slovenski ligi, štirikrat pa je nastopil tudi za slovensko reprezentanco do 17 let, ki jo vodi nekdanji slovenski reprezentant Aleksander Radosavljević.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje