Slovo Indijca, od katerega sta boljša le Ronaldo in Messi (VIDEO)

Nogomet 18. Maj 20247:00 0 komentarjev
Sunil Chhetri
Foto: Profimedia

Kapetan indijske reprezentance Sunil Chhetri oznanil, da po dveh desetletjih končuje športno kariero. Njegov labodji spev bo junijska kvalifikacijska tekma za SP 2026 proti Kuvajtu.

“Občutki, ki so me prevzemala v zadnjih 19 let, so kombinacija dolžnosti, pritiska in neizmernega veselja,” je ob naznanitvi konca kariere dejal 39-letni indijski nogometaš.

“Občutek, ki se ga spominjam v zadnjih 19 letih, je zelo lepa kombinacija dolžnosti, pritiska in neizmernega veselja,” je dejal 39-letni Chhetri, ko je oznanil svojo odločitev o upokojitvi.

“Na vsakem treningu, ki ga bom še naredil z reprezentanco, želim le uživati. Tekma proti Kuvajtu zahteva vso resnost, potrebujemo tri točke, da se uvrstimo v naslednji krog. To je za nas izjemno pomembno,” je povedal kapetan, ki se bo v začetku junija dokončno poslovil od indijskega dresa.

Sunil Chhetri, ki ima na Instagramu kar 7,5 milijona sledilcev, je do zdaj za Indijo zbral 150 nastopov ter zanjo zabil 94 zadetkov. Od še aktivnih nogometašev sta jih za reprezentanco več zabila le Cristiano Ronaldo (128) in Lionel Messi (106).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!