Šok za Real: Mbappe bo podaljšal pogodbo?!

La liga 5. Maj. 202220:41 > 06. Maj. 2022 11:43
Delite:
Foto: Matthieu Mirville via Guliver

Po poročanju Le Parisiena se je Kylian Mbappe s PSG dogovoril za dvoletno podaljšanje pogodbe, ki se mu izteče poleti. To seveda ne pomeni, da poleti Parižanov ne bo zapustil, a v primeru podaljšanja bi moral madridski Real seči globoko v žep.

Potem ko je bilo v zadnjem času večkrat možno prebrati, da bo Kylian Mbappe po koncu sezone zagotovo zapustil PSG in brez odškodnine okrepil madridski Real, francoski časnik Le Parisien poroča, da je francoski čudežni deček tik pred podpisom nove, dvoletne pogodbe. Če so informacije omenjenega medija pravilne, bi se zagotovo spremenil tudi odnos Reala, ki je bil prepričan, da bo mladeniča v svoje vrste zvabil brez odškodnine.

Mama zanikala govorice: odločitve še ni

V primeru, da podaljšanja res pride, dvomimo, da bo beli balet za Mbappeja odštel 200 milijonov evrov, a vse skupaj je še daleč od odločenega. Oglasila se je tudi mama 23-letnega francoskega napadalca.

“Nobenega dogovora ni ne s PSG, ne s kakšnim drugim klubom. Pogovori v družini še potekajo, Kylian izbral bo najboljšo odločitev, ki bo spoštovala vse vpletene v tej zgodbi,” je v uradni izjavi za javnost dejala Kylianova mama.

Bo Kylian Mbappe poleti slekel dres PSG? FOTO: Guliverimages.

Kdo bo potegnil kratko?

Saga v povezavi z Realom se vleče že kar nekaj čaka. Preteklo poletje je Real za Mbappeja ponujal 180 milijonov evrov, a so vodilni možje PSG ponudbo Madridčanov gladko zavrnili in tvegali, da ga to poletje izgubijo brez odškodnine.

Glede na vse, kar se da prebrati v mediji, bo v zadnjih tednih klubskih sezon zanimivo spremljati, kako se bo dokončno razpletla ta zgodba. Bo kratko potegnil PSG ali Real.

Za Mbappejem je sicer izjemna sezona. Na 43 nastopih je za PSG dosegel kar 35 zadetkov, ob tem pa dodal še 23 podaj. Sodeloval je pri 58 zadetkih Parižanov v tej sezoni.

Komentari

Vaš komentar