Spektakularen gol sina Milenka Ačimovića (VIDEO)

Nogomet 11. Maj 202311:53 0 komentarjev
Veselje Matea Ačimovića po golu iz kota. FOTO: Zajem zaslona.

Mateo Ačimović, sin legendarnega nekdanjega slovenskega reprezentanta, zdaj pa selektorja mlade reprezentance Milenka Ačimovića, je na prijateljski tekmi reprezentanc Slovenije in Avstrije do 16 let poskrbel za spektakularen gol.

Reprezentanca do 16 let, ki igra pod vodstvom Aleksandra Radosavljevića, je včeraj v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju na prijateljski tekmi z 2:0 premagala Avstrijo.

Prvi gol na tekmi je bil pravcata poslastica, dosegel pa ga je mladi nogometaš Olimpije Mateo Ačimović, ki je v 10. minuti zadel po strelu neposredno iz kota.

Družina Ačimović ima to očitno v krvi. Seveda se vsi spomnimo nepozabnega gola na tekmi dodatnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2000 proti Ukrajini za Bežigradom, ki ga je novembra 1999 po strelu s polovice igrišča dosegel njegov oče Milenko Ačimović.

15-letni Mateo Ačimović, ki igra na poziciji ofenzivnega vezista, je sicer član Olimpije, za katero je v tej sezoni v 24 nastopih v kadetski ligi dosegel tri gole, že nekaj časa pa je tudi slovenski reprezentant.

Drugi gol za Slovenijo je v 93. minuti dosegel 16-letni vezist Gorice Maj Blažič in postavil končni izid.

Zadetek Matea Ačimovića:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!