Spiš mirno, Beckham? Čeferinova nogometna mojstrovina (VIDEO)

Nogomet 13. Feb 202420:42 0 komentarjev
Aleksander Čeferin. Foto: Profimedia

Delegacija Evropske nogometne zveze, na čelu z njenim predsednikom Aleksandrom Čeferinom, se te dni mudi v Ugandi, kjer je odigrala prijateljsko tekmo s parlamentom tamkajšnje države. Ob visoki zmagi Evropejcev pa je Čeferin zablestel s pravo mojstrovino.

Predstavniki Evropske nogometne zveze so te dni obiskali Ugando, kjer so v sklopu obiska v tej državi podprli tamkajšnjo fundacijo za otroke Uefe, ki je namenjena razvoju nogometa, družbe in športa.

Del obiska delegacije, ki so jo sestavljali tudi nekateri vidni akterji slovenskega nogometa, je bila tudi dobrodelna tekma s predstavniki parlamenta Ugande. Srečanje se je končalo z visoko zmago Uefe (7:1) oziroma bolje rečeno kar Slovenije, saj so barve Evropske nogometne zveze zastopali nekdanji nogometni asi, kot so Miran Pavlin, Boštjan Cesar, Milenko Ačimović, Goran Cvijanović, Milivoje Novaković, Robert Koren, Mišo Brečko, Branko Ilić in Bojan Jokić.

A vsa ta zveneča nogometna imena, pa tudi pet golov Novakovića, je zasenčil Aleksander Čeferin. Predsednik Uefe je namreč zablestel z golom iz prostega strela, ki se ga ne bi sramovali niti največji mojstri te nogometne prvine.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!