V slovenski nogomet se vrača Milan Mandarić

Nogomet 9. Feb 202212:41 > 10. Feb 2022 13:48 2 komentarja
Foto: Uroš Skaza

Predaja NK Olimpija Ljubljana iz rok Milana Mandarića v roke Adama Deliusa je končana. A 83-letnik še ne odhaja v pokoj, lotil se bo namreč novega slovenskega nogometnega projekta. Svoje načrte bo javnosti predstavil na tiskovni konferenci, dobili pa smo informacijo o tem, kam bo svoj denar v prihodnosti vlagal ameriško-srbski poslovnež.

Že ko smo se z Milanom Mandarićem pogovarjali v novembrskem intervjuju ob odhodu iz ljubljanske Olimpije, nam je namignil, da se od nogometa še ne bo poslovil in da išče nov projekt, s katerim se bo ukvarjal v prihodnosti. Zdaj je ta projekt očitno našel.

Po naših informacijah Mandarić znova prihaja v Olimpijo. A tokrat ne v moški del ljubljanskega prvoligaša, pač pa bo tesno sodeloval pri delovanju ŽNK Olimpija Ljubljana. Ženski nogomet se hitro razvija, vložki vanj povečujejo in to je očitno začutil tudi izkušeni poslovnež.

Milan Mandarić je nov nogometni projekt očitno našel v Ljubljani. foto: NK Olimpija/SPS

Kako natančno bo potekalo sodelovanje med nekdanjim predsednikom NK Olimpija Ljubljana in ŽNK Olimpija Ljubljana bo Mandarić pojasnil na jutrišnji novinarski konferenci.

Ljubljanske nogometašice so v svoji zgodovini dvakrat osvojile državni nogometni naslov, po jesenskem delu sezone pa so na drugem mestu prve ženske nogometne lige, za vodilnim Pomurjem zaostajajo za tri točke.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje