Viole pred novo tekmo Maribora podžgale s sočnim zapisom

Nogomet 21. Feb 202413:14 6 komentarjev
Viole Maribor
FOTO: Jure Banfi.

Navijaška skupina Viole je na družbenih omrežjih svoje člane pozvala na prihajajočo tekmo Maribora. Ta bo najverjetneje odigrana še preden bi Nogometna zveza Slovenije (NZS) izrekla kazen v povezavi s pirotehniko na nedeljskem srečanju Maribora proti Muri.

Najzvestejši navijači mariborskega kluba pozivajo k številčni udeležbi tekme z Bravom, sicer neposrednim tekmecem v boju za evropsko jesen.

Na družbenem omrežju Facebook so med drugim zapisali naslednje: “Jutri je na sporedu naslednja prvenstvena tekma, najbolj pereča tema je še vedno neljub incident v Murski Soboti in čeprav so se vsi brez dokazov obrnili proti nam in nas obsojajo, nas to le še bolj združuje in povezuje!”

Med drugim so zapisali, da je zdaj čas, da mariborski navijači stopijo skupaj in stadion obiščejo v čim večjem številu ter klubu finančno pomagajo za udarec, ki ga naj bi po njihovem mnenju klubu zadala krovna organizacija. “Mi bomo vedno za klub in mu bomo stali ob strani! Še enkrat se od incidenta ograjujemo in ga močno obsojamo!” so še zapisali in objavo začinili s precej sočnimi besedami.

Objava zapisa v celoti:

Tekma med Mariborom in Bravom v Ljudskem vrtu je na sporedu jutri ob 17.30 uri (SK1).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje