Presenečeni in razočarani so se odzvali le z: “??????????” (VIDEO)

Liga prvakov 21. Feb 20249:47 1 komentar

Tekmo osmine finala lige prvakov med PSV Eindhovnom in Borussio Dortmund (1:1) je močno zaznamoval dogodek iz drugega polčasa, po katerem so domači prišli do enajstmetrovke in izenačujočega zadetka. Na odločitev srbskega sodnika Srđana Jovanovića se burno niso odzvali le igralci Dortmunda, marveč tudi uradni račun nemškega kluba na družbenem omrežju X.

Branilec Borussie Mats Hummels je v 54. minuti posredoval z drsečim štartom in žogo izbil.

Na njegovo nesrečo je hkrati “klestil” tudi po nogi prodirajočega Malika Tillmana in srbski delivec pravice se je odločil za enajstmetrovko. Brez posvetovanja z VOR sobo in ogleda posnetka je Jovanović dosodil strel z bele pike, pri katerem je bil uspešen “eksekutor” Luuk de Jong.

Presenečenja oziroma bolje rečeno razočaranja ob razpletu pri Dortmundu niso mogli skriti, skrbnik za družbena omrežja pri nemški ekipi je na platformi X zapisal preprosto in zelo nedvoumno:

Le nekaj minut po koncu srečanja je na omenjenem družbenem omrežju svoj srd izlil tudi eden izmed glavnih protagonistov sporne odločitve, kapetan Borussie Hummels.

“Čakali ste in dobili boste. Kakšna smešnica od enajstmetrovke v našo škodo. Že spet! Ne morem verjeti, da je možno dandanes ob VAR tehnologiji sprejemati takšne sodniške odločitve, ali pa recimo podobne tistim s tekem proti PSG in Chelseaju,” je rohnel izkušeni branilec.

Povratno tekmo bosta na Westfalenstadionu ekipi odigrali 13. marca.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje