Wijnaldum razkril, zakaj se je odločil za PSG

La liga 13. Jun 202114:10
AP Photo/Peter Dejong

Nizozemski reprezentant Georginio Wijnaldum je priznal, da je po poteku pogodbe pri Liverpoolu mislil, da bo okrepil Barcelono, a nato stvari niso odvijale, kot bi si želel in pristal je pri PSG.

Wijnalduma se je dolgo povezovalo z Barcelono, a po dolgih pogajanjih se niso uspeli dogovoriti za sodelovanje. “Bila je težka odločitev,” je na novinarski konferenci pred tekmo Eura 2020 z Ukrajino dejal 30-letni nogometaš sredine igrišča.

“Štiri tedne smo se pogovarjali z Barcelono, a se nismo dogovorili. PSG je bil bolj odločen, tudi projekt, ki so mi ga predstavili, me je bolj pritegnil,” je dodal.

Priznal je tudi, da bo v Parizu zaslužil več kot bi v Barceloni, a njegova odločitev ni bila pogojena z denarjem. “Prepričan sem bil, da bom kariero nadaljeval pri Barceloni. Nenazadnje je bil to klub, ki me je snubil dolgo časa,” je še pripomnil.

Nizozemski kapetan je na Anfield prišel leta 2016 iz Newcastla. Redsi so zanj plačali 25 milijonov funtov. Gini je za Liverpool odigral 237 tekem in dosegel 22 zadetkov.

Komentari

Vaš komentar