Zmaji predstavili peto okrepitev pred novo sezono

Nogomet 24. Jun 202216:45 0 komentarjev
Ivan Lagundžić. Foto: NK Olimpija Ljubljana

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane je igralski kader okrepil z desnim bočnim branilcem Ivanom Lagundžićem. Kot so sporočili iz ljubljanskega kolektiva, je 23-letnik podpisal pogodbo do 30. junija 2023 z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

Ivan Lagundžić prihaja iz zagrebške Kustošije, v prejšnji sezoni je v drugi hrvaški ligi zbral 21 nastopov. Mladinski staž je opravil v Dragovoljcu in zagrebški Lokomotivi, ob prehodu v člansko konkurenco pa je prestopil v Hask, ki prav tako prihaja iz Zagreba. Od tam je preko Dragovoljca in NK Špansko svojo sredino našel v NK Kustošija, so pojasnili pri Olimpiji.

“Zelo sem vesel, da sem se pridružil klubu, kot je Olimpija. Ekipa je odlična in fantje so me lepo sprejeli medse. Nadejam se, da je pred nami uspešna sezona. Najprej nas čakata še dve pripravljalni tekmi, potem pa bo tu že prvi evropski preizkus,” je povedal Lagundžić, ki se je ekipi pridružil na pripravah na Bledu.

“Fizično sem dobro pripravljen, čeprav sem se taboru Olimpije pridružil šele na pripravah. Mogoče bom potreboval dan ali dva, da se vklopim v ritem treningov, a ne dvomim, da se mi bo hitro uspelo privaditi na novo okolje,” je dodal.

Dosedanje spremembe pri Olimpiji:

Prihodi: Justas Lasickas (Voždovac, Srbija), Mateo Karamatić (Osijek, Hrvaška), Denis Pintol (Primorje), Agustin Doffo (Tuzla City), Ivan Lagundžić (Kustošija, Hrvaška)

Odhodi: Tomislav Tomić (Celje), Jan Andrejašič (iztek pogodbe), Nik Kapun (Liepaja, Latvija), Michael Pavlović (Koper), Marijan Čabraja, Neven Đurasek, Robert Mudražija, Aljoša Matko, Nik Prelec (vsi iztek posoje)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!