Hafnerju nagrada za osvojeni naslov

Odbojka 28. Maj 202414:11 0 komentarjev
Foto: Grega Valančič

Iz tabora aktualnih slovenskih prvakov, odbojkarjev ACH Volleyja Ljubljana, so sporočili, da so podaljšali sodelovanje s trenerjem Matjažem Hafnerjem, ki je ekipo prevzel ob zaključku pretekle sezone.

Hafner je pred prihodom v ACH Volley v zadnjih dveh sezonah vodil švicarski Volley Nafels, v karieri pa največji pečat pustil pri avstrijski ekipi SK Zadruga Aich/Dob, pri kateri je deloval med letoma 2015 in 2021. Bil je tudi pomočnik Luki Slabetu v slovenski moški reprezentanci in Brunu Najdiču v ženski.

“Ob prevzemu ekipe v končnici lanske sezone smo si takšnega zaključka lahko samo želeli. Mislim, da sem se z ekipo in preostalim delom trenerskega štaba odlično povezal, kar se je odražalo tudi v sodelovanju na in ob igrišču. Zdaj je pred nami nova zgodba, ki jo bomo zagotovo začeli z delno spremenjeno ekipo. Graditi moramo na trdem delu in profesionalnem pristopu ter močni povezanosti znotraj ekipe. Cilj ekipe je biti najboljši v domačih tekmovanjih in pustiti močan vtis v elitni ligi prvakov, v kateri ne želimo samo sodelovati, ampak tudi izkoristiti svoje priložnosti in zmagati,” je ob podaljšanju sodelovanja povedal 52-letnik.

V trenerskem štabu bodo poleg Hafnerja ostali tudi vsi preostali člani, in sicer pomočnik Rok Satler, trener za fizično pripravo Samo Korošec, zdravnik dr. Jan Planinc, statistik Mitja Torkar in fizioterapevtska ekipa, ki jo sestavljajo Jure Ivartnik, Taja Kobilca in Tara Oderlap.

Klub ACH Volley Ljubljana in Hafner sta sklenila enoletno sodelovanje.

V oranžnem gnezdu želimo Matjažu in celotnemu strokovnemu štabu uspešno delo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!