ACH Volley pred spektaklom v Tivoliju potrdil okrepitvi

Liga prvakov 9. Jan 202422:51 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

ACH Volley je pred zadnjo domačo tekmo lige prvakov proti Trentino potrdil dve novi okrepitvi. Po odhodu Primoža Mejala se je okrepil na mestu podajalca, v Tivoliju pa bo vsaj do konca te sezone igral tudi korejski prosti igralec.

Ekipa ACH Volleyju se je po odhodu Primoža Mejala, ki je s klubom sporazumno prekinil pogodbo v mesecu novembru, okrepila na mestu podajalca.

V oranžno gnezdo prihaja srbski podajalec Ivan Marković. 24-letni podajalec, ki je do prihoda v Ljubljano igral za ciprsko ekipo Nea Salamina Famagusta, bo tako do konca sezone zapolnil manjkajočo vrzel na mestu podajalca in delal konkurenco mlademu Nejcu Najdiču.

Poleg Markovića se je vodstvo slovenskih državnih in pokalnih prvakov dogovorilo tudi s korejskim igralcem Min-Geun Songom, ki sicer z ekipo trenira že dalj časa, sedaj pa je do konca sezone tudi uradno postal član ACH Volleyja Ljubljana, ki ga  v sredo (18.00) čaka zadnja letošnja domača tekma v ligi prvakov, ko bo v Tivoliju gostoval Trentino in nekdanji oranžni zmaj Jan Kozamernik.

Gačič: Ekipa dobila potrebno svežino in širino

“Zavedamo se, da je Trentino ekipa, ki letos cilja na najvišja mesta v Ligi prvakov in so pred tekmo v Tivoliju v vlogi izrazitega favorita. Kljub temu želimo prikazati kar se da dobro igro in tekmo odigrati na visokem nivoju. Trentino je ekipa pri katerih si ne smemo dovoliti niti najmanjših padcev koncentracije v igri in k temu moramo strmeti. Ekipi sta se pridružila dva nova obraza, na položaju prostega igralca in podajalca. Ekipa bo s tem dobila potrebno svežino ter prav tako širino.  Vsekakor si želim, da bi v sredo zvečer spremljali atraktivno odbojko in vnovič izjemno kuliso pred polno Halo Tivoli,” je novi okrepitvi komentiral trener ACH-ja Radovan Gačič.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!