Nekdanjega ACH-jevca nagnali iz kluba

Odbojka 29. Sep. 202116:42 > 16:59
Delite:
Božidar Vučićević je zadnji dve sezoni igral pri ACH Volleyju.

Občasni srbski reprezentant Božidar Vučićević, ki je še v pretekli sezoni branil barve ACH Volleyja, kariere ne bo nadaljeval v Južni Koreji. Pri ekipi Hyundai so se mu zaradi neresnosti odpovedali še preden se je začela sezona.

Božo je zadnji dve sezoni igral pri ACH Volleyju, imel je res nekaj bleščečih tekem, vsi se spomnijo tekme proti Kuzbasu, ko je ruskemu velikanu pri zmagi oranžnih zmajev s 3:2 nasul kar 36 točk. Vseskozi je imel človek občutek, da bo ta fant kmalu zaigral za najboljše evropske klube, a srbski orjak je pozabil na osnove in začel stagnirati v svojem razvoju.

Po naših informacijah je v oranžnem gnezdu vrelo že dalj časa, dokončno pa je počilo ob koncu lanske sezone, ko sta se po porazu proti Merkurju Mariboru kar ob igrišču močno sporekla s tedanjim trenerjem Matijo Pleškom.

Hitro so videli, da sodelovanje ne bo mogoče

Po izgubi obeh domačih lovorik se je 23-letni Srb poslovil od dres ACH Volleyja in preselil v Južno Korejo, kjer bi mastno zaslužil, a vodilni možje Hyundaia so hitro videli, da sodelovanje ne bo mogoče in s srbskim korektorjem prekinili pogodbo.

ACH Volley Calcit Božidar Vučićević
Foto: Klemen Brumec

Zapisali so, da tudi po karanteni, ki je obvezna za vse tujce, ni skrbel za svoje telo, imel pa naj bi tudi težavo z delovnimi navadami, neprestano je tudi iskal izgovore, da se ni pojavljal na treningih. Vučićevića tako niso dolgo gledali ter se mu zahvalili za sodelovanje.

Božo bo po letu 2019 kariero nadaljeval v srbskem prvenstvu – pri Ribnici iz Kraljevega. Pred prihodom v Tivoliju je igral za novosadsko Vojvodino in Stražilovo.

Komentari

Vaš komentar