Za sobotno tekmo odbojkarjev hitro zmanjkuje vstopnic

Odbojka 31. Avg 202211:39 0 komentarjev
Foto: Aleš Fevžer

Srečanje osmine finala svetovnega prvenstva v odbojki, na katerem bo Slovenija igrala za vstop med najboljših osem reprezentanc na planetu, je že skoraj razprodano!

Vstopnic je začelo zmanjkovati hitro potem, ko so v zadnji tekmi predtekmovalne skupine D varovanci Gheorgheja Cretuja včeraj s 3:0 porazili Nemčijo.

Stožice bodo zelo verjetno tudi v soboto ob 17.30 uri pokale po šivih in če bi Sloveniji uspelo še enkrat slaviti, bi pri Eventimu, kot ponudniku prodaje kart, brez težav prodali več kot 30.000 kart. Slovenski fantje na nasprotnika v osmini finala še čakajo, dobili ga bodo danes po koncu duelov v Stožicah in na drugem prizorišču v Katowicah.

Še ena doma, potem selitev na Poljsko?

Odprli smo rdeči ring in dali v prodajo še nekaj dodatnih vstopnic,” so nam na vprašanje, če je sobotna tekma razprodana, odgovorili z Odbojkarske zveze Slovenije. Za nakup v zgornjem delu arene boste morali odšteti 20 evrov.

Če Slovencem uspe zmagati tudi v soboto, potem bodo v Stožicah odigrali še četrtfinalno srečanje, nato pa sledi selitev na Poljsko in boj za odličja. Potencialna tekma za uvrstitev med najboljše štiri ekipe na svetu Slovenijo čaka v sredo, 7. septembra ob 21. uri.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!