Ko sodnik piska prehitro in odloči spektakel (VIDEO)

Odbojka 26. Maj 202420:34 0 komentarjev

Na obračunu med Brazilijo in Italijo, ki spadata v sam odbojkarski vrh, smo na obračunu v Riu de Janeiru videli pravi spektakel, ki ga pa je na koncu pokvarila sodniška odločitev.

Pri izidu 14:13 v odločilnem petem nizu v prid Italijanov je odlično serviral brazilski zvezdnik Ricardo Lucarelli in zamajal italijanski sprejem. Podajalec Simone Giannelli je napadal prvo žogo, naletel na blok, a azzurri so rešili žogo, ko je akcijo prehitro prekinil glavni sodnik. Francoz Fabrice Collados je videl, da je žoga že padla na tla in točko dosodil Brazilcem, počasni posnetek pa je nato jasno pokazal, da Italijani niso naredili napake, zato so morali po sodniški napaki akcijo ponoviti.

Lucarelli je bil v ponovitvi točke na servisu bolj zadržan, Italijani pa so s točko z druge linije Alessandra Michieletta zapečatili usodo Brazilcev (15:13).

Italijani tako kot Slovenci ostajajo neporaženi, Brazilci pa so prvi turnir začeli z dvema zmagama in dvema porazoma. Na uvodni tekmi so jih presenetili Kubanci.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!