Navijači Dallasa besnijo po odločitvi lige NBA

Košarka 26. Maj 202420:34 0 komentarjev
Luka Dončić, Tony Brothers
Foto: AP Photo/Jeffrey McWhorter via Guliver

Znana je sodniška trojka za tretjo tekmo v seriji med Dallas Mavericks in Minnesota Timberwolves, kar je razburilo navijače Dallasa.

Tony Brothers bo vodil sodniško zasedbo, pomagala pa mu bosta Ben Taylor in Curtis Blair.

Zadnjič, ko je Brothers sodil tekmo Minnesote v končnici, so Timberwolvesi visoko izgubili proti Denverju (90:117). V rednem delu sezone so Volkovi zmagali na eni in izgubili dve tekmi, ki jih je sodil Brothers.

Nekoliko več izkušenj z 59-letnim delivcem pravice imajo pri Dallasu. V rednem delu sezone so trikrat zmagali in trikrat izgubili.

Prejšnji teden si je Brothers z nekaterimi svojimi odločitvami na šesti tekmi drugega kroga končnice nakopal jezo tako navijačev Mavericksov kot tudi podpornikov Oklahome. Razburljivo šesto tekmo je Dallas dobil s 117:116.

Brothers bo nocoj sodil že svojo 200. tekmo v končnici lige NBA, toda navijači na omrežju X niso navdušeni nad potezo lige.

“Dobesedno nihče ga ne mara,” je zapisal eden izmed uporabnikov, medtem ko so nekateri od oboževalcev košarke razočarani: “Dejstvo, da smo prišli do te točke, je jasen neuspeh vodstva. Sodniki, svoje delo opravite bolje.”

Poteza, ki je razjezila navijače Dallasa:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!