Rok Bračko ostaja zvest Merkurju

Odbojka 22. Mar 20239:58
OK Merkur Maribor
Foto: OK Merkur Maribor

V štajerski prestolnici bodo tudi v naslednji sezoni igrali Rok Bračko, Miha Fink in Sani Adžović, so sporočili iz vrst ekipe Merkur Maribor. Za prvega so se zanimali tako slovenski kot tuji klubi, a mladi sprejemalec ostaja zvest vijolični barvi.

“Letošnja sezona prehaja v vrhunec. Naše misli so usmerjene k četrtfinalu s Salonitom. Po tem, ko nam je uspelo podaljšati pogodbe s Connorjem, Pernušem in Kumrom, smo za naslednjo sezono podpisali podaljšanje pogodbe še z domačim sprejemalcem Rokom Bračkom, ki je imel nemalo ponudb iz Slovenije in tujine. Rok se je odločil, da z nami ostane še eno sezono in mi smo presrečni, da se je tako kakovosten, mlad igralec odločil nadaljevati našo zgodbo v OK Merkur Maribor,” je kadrovanje v klubu komentiral trener Merkurja Sebastijan Škorc.

Zadovoljstva sodeč po besedah po nadaljevanju skupne poti ne skriva niti Bračko: “Zelo sem vesel, da bom lahko član OK Merkur Maribor tudi v naslednji sezoni, saj menim, da smo na pravi poti in da lahko svojo igro še nadgradimo. Tako kot letos, sem prepričan, da bomo tudi naslednje leto konkurenčni vsem ekipam v ligi in se bomo borili za najvišja mesta tako kot v tej sezoni.”

V Mariboru ostajata tudi bloker Miha Fink, ki je pred letošnjo sezono prišel iz Fužinarja, in korektor Sani Adžović.