Čustveno slovo od Saše Štalekarja: Težko nam bo brez tebe

Odbojka 8. Maj 202414:59 0 komentarjev
Sašo Štalekar Foto: Profimedia

Slovenski odbojkarski velikan Sašo Štalerkar po dveh sezonah zapušča Berlin Recycling Volleys, je na Instagramu sporočila nemška ekipa.

“Svoje mesto v klubski zgodovini je našel kot najvišji igralec v zgodovini kluba, a Sašo je v dveh letih za ekipo pomenil še veliko več. Med drugim je lahko kot edini lahko preglasil dvorano z več kot osem tisoč gledalci. Težko nam bo brez tebe. Hvala za vse, se vidimo kmalu,” so se 214 centimetrov visokemu slovenskemu reprezentantu, ki se s slovensko izbrano vrsto že pripravljala na ligo narodov, poklonili pri nemškem prvaku.

Nekdanji član kamniškega Calcita je z Berlinom v dveh sezonah osvojil šest lovorik. Bil je dvakrat nemški prvak, v žep pa je pospravil še dve pokalni in superpokalni trofeji. Nastopal je tudi v ligi prvakov, obakrat se je uvrstil med osem najboljših ekip v Evropi.

Štalekar je z enim postankom legionarsko pot začel leta 2019, ko je eno sezono igral za avstrijski Hypo Tirol, pred odhodom v Nemčijo pa je eno sezono branil barve tudi atenskega Panathinaikosa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!