Velenjčani že krepijo svoje vrste

Ljubljana – Aktulani podprvaki iz Velenja po koncu sezone že pogledujejo proti naslednji. V Rdečo dvorano so tako zvabili visokoraslega poljskega reprezentanta Michała Szyba.
V pisarni velenjskega kluba še vedno ne mirujejo glede okrepitev za novo sezono. V svoje vrste so zvabili še enega obetavnega igralca, ki bo popestril dogajanje na položaju desnega zunanjega. Gre za 26-letnega, 195 centimetrov visokega in 100 kg težkega poljskega reprezentanta, Michała Szyba, ki prihaja iz poljskega kluba Azoty Puławy. Michał je za ose podpisal dve letno pogodbo in je velika pridobitev za velenjski klub, ki v prihajajoči sezoni znova načrtuje boj za naslov državnega prvaka.
Zelo sem vesel, da bom igral v klubu z veliko tradicijo in športno zgodovino, kot je Gorenje Velenje. Zelo hitro sem se odločil podpisati pogodbo, ker vem, da je to dobra izbira in korak naprej zame. To je izjemno dobra ekipa in upam, da bom pomagal pri doseganju boljših rezultatov na vseh  športnih tekmovanjih,” je ob podpisu pogodbe dejal Poljak.

Author: Ž. Š., Foto: Gorenje Velenje/Facebook