Slovenija razmišlja o protestnem odhodu z EP!

Twitter

Slovenska rokometna reprezentance zaradi spornih sodniških odločitev na prvi in drugi tekmi evropskega prvenstva v Zagrebu razmišlja o tem, da zapusti EP. Končno odločitev bo sprejelo predsedstvo Rokometne zveze Slovenije.

Slovenska moška rokometna reprezentanca se je v ponedeljek pritožila na razplet druge tekme na evropskem prvenstvu z Nemčijo, ki se je v okviru drugega kroga skupine C v Zagrebu končala z neodločenim izidom 25:25. Odločitev EHF o tej zadevi naj bi bila znana danes, vendar je večina poznavalcev mnenja, da se izid tekme ne bo spremenil.

Po sramoti pa danes rokometna zveza Slovenije razmišlja o tem, da zapusti EP. Končno odločitev bo sprejelo predsedstvo Rokometne zveze Slovenije na čelu s predsednikom Franjem Bobincem, so povedali njeni predstavniki na novinarski konferenci v Zagrebu.

Disciplinska komisija EHF-a je sporočila pričakovano novico, da je bila slovenska pritožba zavrnjena, tako da ostaja pri remiju in rezultatu 25:25. Vodstvo RZS-ja bo odziv na pritožbo sporočilo v naslednji uri.