Celjani proti Flensburgu klonili v zadnji sekundi tekme

Rokomet ostalo 13. Feb 201921:13 > 21:24
RK CELJE

Rokometaši Celja so že danes odigrali v Nemčiji tekmo 12. kroga v EHF Ligi prvakov in na žalost izgubili povsem ob koncu, ko je Flensburg že po izteku igralnega časa dosegel zadetek za zmago s 27:26.

Nemci, ki so se s to zmago še bolj približali izločilnim bojem so tekmo sicer odprli nekoliko rezervirano. Naši rumeni bojevniki so namreč vodili vse do rezultata 4:3, potem pa se je začel preobrat Flensburga, ki je zaigral na vse in si do polčasa priigral prednost 16:12.

V drugem polčasu so domači povedli že za +5, vendar so naši prikazali veliko borbe in želje ter se pri rezultatu 25:25 znova vrnili nazaj v igro. Nemci so v zaključku spet povedli, a so se naši z zadetkom Tilna Kodrina vrnili nazaj, v naslednjem napadu so imeli celo priložnost za vodstvo, a so ga zapravili. In, ko je že kazalo, da se bosta utegnili ekipi raziti brez zmagovalca, pa so sodniki nekaj sekund pred iztekom srečanja pokazali na sedemmetrovko, s katere je Hampus Wanne žogo od desne vratnice Klemna Ferlina poslal v mrežo in odločil zmagovalca.

FLENSBURG27:26 CELJE PIVOVARNA LAŠKO
Wanne 8, Lauge Schmidt in Svan po 5; Vujović 7, Makuc 4, Bečiri 3, Kodrin, Šarac, Accambray, Anić, Ovniček po 2, Razgor in Marguč po 1.