Trimo predstavil novo okrepitev

Drugi športi 24. Apr 202112:20 0 komentarjev
RK Trimo Trebnje

Gašper Horvat je najnovejša okrepitev trebanjskega Trima. Zdaj že nekdanji član Ribnice je s Trebanjci podpisal dvoletno pogodbo.

“Občutki ob podpisu pogodbe so super. Verjamem, da gre za neko zdravo sredino, v katero se bom dobro vklopil. Klub ima visoke ambicije, kar je eden izmed glavnih razlogov za prihod v Trebnje. Prav tako mi je všeč filozofija trenerja Uroša Zormana, ki igra taktičen in potrpežljivi rokomet. Z veliko igralci se poznam, pozitivno sem vesel in komaj čakam, da se prične nova sezona,” je ob prihodu v Trebnje za spletno klubsko stran dejal 23-letni levi zunanji igralec.

Horvat je rokometno pot začel v ormoškem Jeruzalemu, od koder se je z osemnajstimi leti odpravil v prestolnico. Nekaj časa je treniral na Kodeljevem pri Slovanu, februarja 2017 pa okrepil Ribnico, za katero je igral vse do letošnje sezone. Letos je odigral 20 tekem in se izkazal s 33 zadetki. Redno je branil barve mlade slovenske reprezentance, med drugim je poleti 2018 v Celju tudi z zdajšnjim levom Markom Kotarjem osvojil naslov evropskega mladinskega prvaka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!