Zdravstvena kalvarija nekdanjega člana Celja in evropskega bisera

Rokomet 12. Feb 202417:00 0 komentarjev
Foto: RK Celje

Kariera nadarjenega srbskega rokometaša in nekdanjega člana Celja Stefana Dodića je pod velikim vprašajem, potem ko je skoraj čez noč izgubil kar 30 odstotkov mišične mase.

Dodić je že pred časom izpustil tekmo svoje Vojvodine in Partizana. Razlog za njegovo odstonot so bile zdravstvene težave, ki pa so se izkazale za zelo resne, poročajo srbski mediji. Kot je razkril trener moštva iz Novega Sada Boris Rojević, je stanje tako resno, da je sedaj pod vprašajem celo kariera 20-letnika, ki velja za enega najobetavnejših srednjih zunanjih igralcev v Evropi

“Ne vem, kaj se bo zgodilo z njim in njegovo kariero,” je dejal Rojčevič in šokiral z izjavo, da je njegov igralec praktično čez noč izgubil kar 30 odstotkov mišične mase. “Zaradi tega sem šokiran, nervozen in žalosten že cel dan. Fant bi moral biti v prihodnosti nosilec naše reprezentance. Bil sem v šoku, ko me je poklical kondicijski trener in mi to povedal, V klubu bomo storili vse, da ugotovimo pravo diagnozo. Obiskali bomo vse zdravnike, celo Evropo,” je še povedal trener vodilne zasedbe srbskega prvenstva.

Dodić, ki velja celo za najmlajšega strelca v zgodovini lige prvakov, je v preteklosti igral za Metalurg iz Skopja, Aerodrom, Ohrid, Vardar, Kielce, Zagreb, lani pa je bil tudi član Celjanov. Zanje je zbral pet nastopov in dosegel 10 golov, z ekipo pa je v začetku minule sezone osvojil tudi superpokal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!