VIDEO: Jurišič želi Tivoli dvigniti na noge

SK Fight 9. Feb 201719:29 > 19:35
Facebook

Uroš Jurišič bo v "sodelovanju" z Vasom Bakočevićem osrednje ime CFC-ja, ki bo na sporedu 26. 2. v legendarni Hali Tivoli. Ljubljančan ne dvomi, da bosta s "Psihopatom" navdušila gledalce in poskrbela za pravi MMA spektakel.

Po dveh navdušujočih dogodkih v Domžalah in bežigrajski dvorani Triglav bo Cage Fight Championship (CFC) tokrat gostoval v Hali Tivoli, kjer je pred leti navduševal tudi najboljši slovenski boksar vseh časov Dejan Zavec (mimogrede, v vlogi častnega gosta bo tik ob kletki). Tokrat bodo v ospredju borci z nekoliko manjšimi rokavicami, v glavnih vlogah pa Uroš Jurišić in Vaso Bakočević. Če je slednji pri svojih 27-letih eden najizkušenejših MMA borcev na področju nekdanje skupne države, ima tri leta mlajši Ljubljančan zaradi številnih poškodb veliko manj izkušenj.

Jurišić se nadeja, da so težave z zdravjem ostale v preteklosti, saj želi v prihodnosti v svetu MMA-ja pustiti močan pečat. Pred časom se je predstavil tudi v ZDA v resničnosti seriji The Ultimate Fighter, ki poteka pod patronatom najmočnejše svetovne MMA organizacije UFC, in se želi v prihodnosti vrniti onkraj velike luže. Več o borbi z Bakočevićem, preteklosti in tudi prihodnosti pa v spodnjem intervjuju.

https://youtube.com/watch?v=a7Nud8bhqDI