Anderson Silva vs. Fedor? Ni nemogoče

SK Fight 26. Sep 202210:47 0 komentarjev
Jon Kopaloff/Getty Images

Legendarni MMA borec Anderson Silva se bo prihodnji mesec v boksarskem dvoboju srečal z YouTube zvezdnikom Jakeom Paulom, predsednik Bellatorja Scott Coker pa bi Brazilca vsaj še enkrat rad videl tudi v borbi po pravilih mešanih borilnih veščin.

Anderson Silva se je od MMA-ja poslovil pred dvema letoma, ko je izgubil proti Uriahu Hallu.

Predsednik Bellatorja Scott Coker je zelo naklonjen ideji, da bi imel legendarni Brazilec veliko poslovilno MMA borbo in zato razmišlja o idejo, da bi na Japonskem organiziral borbo med njimi in še enim velikim imenom Fedorjem Emelianenkom.

“Silvi smo že ponudili borbo proti Fedorju, vendar nismo prišli do resnih pogovorov- Kontaktirali smo ga in želeli preveriti, ali pri njemu obstaja zanimanje za borbo. A on se je takrat posvetil boksu, vendar mi ne odstopamo od te ideje in ta dvoboj bi lahko organizirali na Japonskem ali v New Yorku,” je dejal Coker in dodal: “Naredimo veliko stvar, to borbo bi vsi radi gledali. Največji vseh časov proti drugemu največjemu v zgodovini. Izziv bi se bil dogovoriti pravo kategorijo, toda najprej se pogovarjajmo. Prvič smo imeli kratek pogovor in potem sem odnehal. Toda morda bi morali oživeti to idejo.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!