Butterbean misli resno: Izzval tudi Tysona

SK Fight 4. Jul 202211:19 0 komentarjev
Mike Tyson
Foto: xFamousx

Nekdanji boksarski težkokategornik Eric Esch, bolj poznan pod vzdevkom Butterbean, je pred časom izzval YouTube zvezdnika Jaka Paula, tokrat pa si je za "tarčo" izbral Mika Tysona.

“Počutim se odlično in sem v dobri formi. Imam enako kilažo, kot takrat, ko sem se boril. Imam enako težo kot pred 20 leti,” je nedavno dejal Eric Esch in dodal: “Želim se še enkrat boriti. Jake Paul, pripravljen sem na tebe prijatelj. Storiva to, stavim, da bi to bila odlična borba.”

Čeprav se Jake Paul ni oglasil, to ni ustavilo Butterbeana, ki je tokrat izzval Mika Tysona. “Jaz se v ring pridem stepsti in želim nekoga nokavtirati. Vseeno mi je, to je lahko Jake Paul ali Mike Tyson,” je dejal Esch in dodal: “Jake Paul veliko govori, toda do sedaj se še ni boril s pravim nasprotnikom. A mislim, da bi me ljudje raje gledali v dvoboju proti Miku Tysonu. Sva dobra prijatelja, vendar ne bi imel nič proti temu, da bi se boril proti njemu.”

Tako Esch kot Tyson sta rojena leta 1966, le da je najmlajši svetovni boksarski prvak v težki kategorji rojen mesec in pol dni prej.