Mike Tyson ne želi odnehati

SK Fight 24. Jun 202212:27 0 komentarjev
Twitter

Legendarni Mike Tyson ima v načrtu, da do konca letošnjega leta znova stopi v ring. Njegov nasprotnik bo nihče drug kot YouTube zvezdnik Jake Paul.

“To bi lahko bilo zelo zanimivo. Ima dobre veščine in dal mu bom priložnost, ker zmaguje. Njegovi nasprotniki morda niso bili na nivoju, vendar bi ga vseeno morali premagati. On premaguje ljudi, ki jih pravzaprav ne bi smel, to mu je potrebno priznati. On tudi počne odlične stvari za celoten boks. Tega človeka spremlja sedem milijonov ljudi med dvoboju, takšne številke pa nimajo niti svetovni prvaki. Ne smemo ga sovražiti, Jake pomaga ljudem, da pridejo do denarja,” je bil Mike Tyson med gostovanjem v šovu Jimmy Kimmel Live poln hvale na račun Jaka Paula.

Da bi res lahko prišlo do borbe med njim in Tysonom, je nedavno na Twitterju potrdil tudi Paul. “Hvala velikemu Mikeu Tysonu za spoštovanje in priložnost. Letos bomo to uresničili,” je dejal YouTube zvezdnik.

Paul ima za avgusta že napovedano borbo proti bratu Tysona Furyja, Tommyju Furyju, v preteklosti pa je nase opozoril predvsem z nokavtom proti nekdanjemu UFC prvaku Tyronu Woodleyju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!