Conor McGregor za las ušel smrti (VIDEO)

Ostali športi - video 27. Jan 202320:531 komentar
Conor McGregor
Foto: Steve Marcus/Getty Images

Najbolj znani MMA in UFC borec Conor McGregor je na Irskem doživel hudo nesrečo. Pri kolesarjenju ga je od zadaj zbil avtomobil.

34-letni MMA superzvezdnik je preko družbenih omrežjih sporočil, da je imel med kolesarjenjem hudo prometno nesrečo in vse podkrepil z video gradivom. “Lahko bi umrl,” je dejal v posnetku, ki ga je delil na Instagramu, voznik, ki ga je spregledal zaradi sonca, pa se mu je opravičeval.

“Ni me videl, s polno hitrostjo je priletel vame. Hvala bogu še ni bil moj čas. Hvala wrestlingu in judu, da sem bil toliko oprezen in se zavedal vsega skupaj ter si rešil življenje,” je še dodal v video, v katerem je bil povsem iz sebe.

Irski borec rojen v Dublinu se je po izjemni zmagi nad verižnim prvakom Josejem Aldom leta 2015 izstrelil med nesmrtne, nato pa je njegova popularnost le še narasla. Samo z borbami v UFC je zaslužil preko 13 milijonov ameriških dolarjev, še dodatnih 30 milijonov evrov pa na boksarskem obračunu s Floydom Mayweatherjem.

Irca smo nazadnje v kletki videli leta 2021, ko se je še tretjič udaril z Dustiom Poirierjem. Dvoboj se je končal že v prvi rundi, saj si je Irec grdo zlomil nogo.

Komentari

Vaš komentar