Conor McGregor po prometni nesreči šokiral s fotografijo

SK Fight 28. Jan 20238:45
Conor McGregor
Foto: Guliverimages

V petkovih popoldanskih urah je najbolj znani UFC borec na svetu Conor McGregor doživel hudo nesrečo. Med kolesarjenjem ga je spregledal voznik avtomobila in trčil vanj. Irec jo je odnesel brez hujših posledic.

“Lahko bi umrl, a hvala bogu še ni bil moj čas,” je takoj po nesreči dejal Coror McGregor. Posnel je poškodovano kolo ter tudi pretresenega voznika, ki ga je spregledal zaradi sonca. “Zelo mi je žal, nisem vas videl,” se je opravičeval. McGregor ni bil slabe volje, ni se jezil, voznik, ki je povzročil nesrečo, je rojaka celo odpeljal domov.

34-letni “Nori Irec” jo je po hudi nesreči – Irec trdi, da avto ni šel počasi – odnesel brez hujših poškodb. Objavil je fotografijo z manjšo ureznino, a bolj kot ureznina je njegove sledilce, ki jih je na Instagramu skoraj 46 milijonov, šokiralo njegovo golo telo, na kateri kaže tudi zadnjico. Je pa tudi res, da je ureznina ravno tam.

Ureznina na zadnjici Irca po prometni nesreči:

Če potegnemo črto, je imel irski borec veliko sreče, tega se še kako dobro zaveda tudi sam. “Hvala bogu. Še vedno sem tukaj, to je vse, kar je trenutno pomembno.”

“Reportaža” prometne nesreče:

Ga bomo še kdaj videli v kletki?

Ljubitelji MMA Irca sicer nestrpno pričakujejo v oktagonu, a to se ne bo še tako hitro zgodilo, če se bo sploh še kdaj. Po letu 2016, ko je po zmagi nad Eddiejem Alvarezem postal svetovni UFC prvak tako v peresni kot lahki kategoriji, se je njegov prevlada v klet nehala.

Najprej ga je ponižal Habib Nurmagomedov, nato pa še dvakrat Dustin Poirier. Na zadnji borbi z Američanom julija 2021 si je zlomil nogo.

Grda poškodba noge, po kateri se ni več vrnil v kletko:

Komentari

Vaš komentar