Učiteljica matematike ponovno ni razočarala (VIDEO in FOTO)

SK Fight 9. Dec 202312:16 0 komentarjev
Ebanie Bridges
Ebanie Bridges Foto: Profimedia

Avstralska boksarska šampionka Ebanie Bridges je pred svojo novo borbo ostala zvesta sama sebi in na tehtanju ponovno poskrbela za višji utrip ljubiteljev te borilne veščine. Kraljica spodnjega perila je tokrat izbrala modro čipkasto opravo z resicami.

Najboljša boksarka med učiteljicami matematike na svetu bo po enem letu znova stopila v ring. V San Franciscu bo ponoči še drugič branila svetovni naslov v bantamski kategoriji po verziji IBF, ki ga je osvojila marca lani, ko je v Leedsu po točkah ugnala prvakinjo Mario Roman. Decembra lani je prvič boksarsko titulo ubranila po srboritem boju z rojakinjo Shannon O’Connell, zdaj pa ji bo nasproti stala Japonka Mijo Jošida, ki je vskočila namesto poškodovane Avril Mathie.

Želi le uživati in ostati zvesta sama sebi

Ebanie Bridges, ki je znana po tem, da se na tehtnici pojavi v spodnjem perilu, tudi v San Franciscu ni razočarala. V modri čipkasti opravi z resicami, ki je le s težavo zakrila njeno bujno oprsje, je znova poskrbela za navdušenje na družbenih omrežjih, a tudi za kritike, saj mnogi menijo, da vse skupaj ne sodi v boks.

Tehtanje Ebanie Bridges, ki vedno znova buri duhove:

View this post on Instagram

A post shared by DAZN Boxing (@daznboxing)

“Sama spodnje perilo dojemam kot bikinke. Ni razlike. Želim biti jaz in uživati. Zame je tehtanje kot tekmovanje v body-buildingu. Urediš si lase, se naličiš, oblečeš ljubek kompletek in se nasmejiš za kamere,” je medijem povedala že 37-letna Avstralka, ki je pred časom odprla tudi račun na Onlyfans in ga z veseljem brez sramu na vsakem koraku tudi oglašuje.

“Če vse skupaj pomeni večjo gledanost, naj bo tako, hvala bogu. Kot sem povedala, želim biti to, kar sem, in početi to, kar si želim, ne glede na to, kaj pravijo drugi,” je še dodala 155 cm visoka plavolaska.

Ebanie Bridges Ebanie Bridges
Ebanie Bridges Foto: Profimedia
Ebanie Bridges Ebanie Bridges
Ebanie Bridges Foto: Profimedia
Ebanie Bridges Ebanie Bridges
Ebanie Bridges Foto: Profimedia
Ebanie Bridges Ebanie Bridges
Ebanie Bridges Foto: Profimedia

Za boksarko iz Sydneyja, ki ima zanimivo tudi črn pas v karateju in govori dva tuja jezika (Špansko, Portugalsko), bo do 10. profesionalna borba. Ima le en poraz. Aprila leta 2021 jo je v Londonu po soglasni sodniški odločitvi premagala Britanka Shannon Courtenay.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!