Fury verjame v zmago mlajšega brata

SK Fight 27. Jun 202211:45
Tommy Fury
Foto: xMattxDavies/Pximagesx

Po nekaj mesecev trajajočih pogajanjih sta se Jake Paul in Tommy Fury le uspela dogovoriti za obračun v ringu, do katerega bo prišlo 6. avgusta v slovitem Madison Square Gardnu.

Jake Paul se bo sploh prvič v svoji boksarski karieri srečal z nasprotnikom, kateremu je boks primarni šport. Ameriški zvezdnik se bo v New Yorku pomeril s Tommyjem Furyjem, ki ima v statistiki vpisanih osem zmag brez poraza.

Čeprav je Fury premagoval predvsem borce, ki so imeli negativno razmerje zmag in porazov, je njegov starejši brat Tyson Fury prepričan, da YouTube zvezdnik nima realnih možnosti za zmago.

“Na njegovo zmago bi s komerkoli stavil 100 tisoč dolarjev. Stavil bom na Tommyja! Če ne more premagati Jaka Paula, potem si nima pravice reči boksar. Mislim, da ga bo Tommy nokavtiral, vendar mora verjeti v sebe. Prav tako mora uživati v vsem skupaj, ker bo zelo dobro plačan za dvoboj proti človeku, ki se nikoli ni boril s pravim boksarjem,” je napovedal še vedno aktualni svetovni prvak v težki kategoriji po verziji WBC.

Komentari

Vaš komentar