Jake Paul na dvoboj izziva Willa Smitha in Chrisa Rocka

SK Fight 29. Mar 20229:13 > 9:17
Paul Woodley Jake Paul
Foto: AP Photo/Chris O'Meara

Po incidentu na podelitvi Oskarjev, na kateri je Will Smith voditelju Chrisu Rocku podelil močno klofuto, so družbena omrežja preplavila kontroverzna mnenja, našla pa se je tudi ena zelo zanimiva ideja.

Youtuber in občasni boksar Jake Paul je tako obema protagonistoma neljubega dogodka v noči na ponedeljek ponudil kar lep znesek denarja, če si upata z njim stopiti v ring.

“Ponujam 15 milijonov dolarjev za Willa Smitha in 15 milijonov dolarjev za Chrisa Rocka. Boksamo lahko v mesecu avgustu, kot priprava na moj glavni obračun,” je pokroviteljsko zapisal Američan in s tem namignil, da bi mu boks s Smithom in Rockom služil kot priprava na glavni dvoboj.

Ta ga čaka avgusta, a njegov tekmec še ni znan. V svoji boksarski karieri ima Paul za zdaj pet zmag in je še brez poraza. “Nekdo naj me čim prej spravi na telefon s predstavnikom Willa Smitha,” je še dodal Paul.

Izzivanje Smitha in Rocka pa ni osamljen primer Paulovega namigovanja na boj z znanimi osebnostmi. Zvezda Youtubea je v boks za 30 milijonov dolarjev vabila pevca Kanyeja Westa in komika Petea Davidsona, a mu za zdaj nihče ni odgovoril.

Komentari

Vaš komentar