Joshua: Fury je dober partner za ples

SK Fight 4. Nov 20229:10 0 komentarjev
Anthony Joshua
Foto: Guliver Images

Britanski boksar Anthony Joshua je prepričan, da bo prej ali slej prišlo do težko pričakovane borbe proti Tysonu Furyju, saj bi v tem primeru vsi akterji prišli na svoj račun.

Tyson Fury in Anthony Joshua sta bila blizu dogovora za borbo v decembru, toda na koncu so pogovori neslavno propadli.

Aktualni svetovni prvak po verziji WBC se bo tako pred koncem leta še tretjič v karieri pomeril z Derekom Chisoro.

Fury je ob napovedi obračuna s Chisoro izjavil, da je Joshua porabil “svoje kredite”, ter da v prihodnosti do borbe ne bo prišlo, medtem pa Joshua trdi ravno nasprotno.

“Jaz bi moral biti v tem ringu tretjega decembra. To je bil datum za mojo borbo s Furyjem, toda to se sedaj očitno ne bo zgodilo. Imam izvrstno ekipo. Rad poslujem, velik zaslužek in dobre borbe vsem prinašajo koristi. A vseeno takšne stvari prepuščam agentom in članom ekipe,” je dejal Joshua in se dopolnil: “Vse ostalo, kot je oglaševanje in izzivanje na družabinh omrežjih – to jemlje veliko časa. Družabna omrežja prinašajo dobro in slabo, zato je takšna predstava zanimiva. Fury, moj partner za ples, dober je v temu. Dober je v zabavanju občinstva, imela bi dobro sodelovanje.”

Joshua je v karieri nanizal 24 zmag in tri poraze. V zadnjih dveh obračunih je izgubil proti Oleksandru Usyku in ostal brez naslova svetovnega prvaka po verzijah WBA, IBF, WBO in IBO.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!