Khabiba ni prepričalo niti 40 milijonov

SK Fight 19. Jan 202410:14 0 komentarjev
Khabib Nurmagomedov
Foto: xAndyxRowlandx

Največja svetovna MMA organizacija za UFC 300 pripravlja spektakularen fight card, na katerem bodo nastopili največji zvezdniki, a med njimi ne bo upokojenega Khabiba Nurmagomedova.

Dana White skupaj s sodelavci za UFC 300 sestavlja fight card, ki ga v svetu MMA-ja še nismo videli. Veliki šef UFC-ja si je po neuradnih informacijah v oktagonu znova želel videti tudi velikega zvezdnika iz Dagestana Khabiba Nurmagomedova, vendar se mu želja ne bo uresničila.

Čeprav je White več kot očitno naredil vse (beri: ponudil astronomski honorar), da bi enega najboljših borcev vseh časov vsaj še enkrat prepričal, da se vrne v oktagon, Nurmagomedov svoje obljube, ki jo je ob upokojitvi dal svoji materi, ne bo prelomil.

“Khabib mi je dejal, da je zavrnil 40 milijonov dolarjev, ki mu jih je UFC ponudil, da bi se znova boril,” je med pogovorom z Benom Askrenom na njegovem YouTube kanalu razkril nekdanji prvak težke kategorije in nekdanji klubski kolega Nurmagomedova Daniel Cormier in dodal: “Človek je zavrnil 40 milijonov dolarjev, ne vem, kaj bi ga še lahko prepričalo, da se vrne, če je zavrnil takšen denar. Kljub občasnim pomislekom o povratku, ki zagotovo švigajo po glavi Khabiba, njegova neomajna predanost obljubi, ki jo je dal materi, še vedno prevladuje. Ne vem točno, koliko borb je imel v mislih, toda enostavno ni je rekel: ‘Zavrnil sem 40 milijonov dolarjev, brat. Končal sem.'”

UFC 300 bo na sporedu 13. aprila v Las Vegasu. Na fight cardu je trenutno osem borb, še naprej pa ni znano, kdo se bo boril v main-eventu večera.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!