Mayweather in Pacquiao bi lahko “zaplesala” še enkrat

SK Fight 16. Jan 202311:07
Floyd Mayweather
Foto: Guliver Image

Čeprav sta oba že zapustila profesionalni ring, sta Manny Pacquiao in predvsem Floyd Mayweather v vsakem trenutku pripravljena prisluhniti dobri ponudbi.

Leta 2015 je Floyd Mayweather v sloviti MGM Grand Garden Areni v Las Vegasu po sodniški odločitvi premagal Mannyja Pacquia, ki bi lahko dobil priložnost za maščevanje.

Američan in Filipinec sta nedavno namreč podpisala pogodbo z isto promocijo (Rizin), kar je hitro razburkalo strasti v boksarskem svetu.

Neimenovani investitorji iz Bližnjega Vzhoda naj bi celo že naredili naslednji korak in razmišljajo o “nemoralni” ponudbi, s katero bi Pacquia in Mayweatherja poskušali prepričati, da še enkrat stopita v ring.

V kolikor bi boksarska veterana pristala na povratni dvoboj, bi bil v igri ob veliki količini denarja tudi naslov svetovnega prvaka v eni od najmočnejših promocij (WBA, IBF, WBC, …), kar bi vsemu skupaj dalo še dodatno težo.

Spomnimo, da je po prvi borbi ostalo nekaj neporavnanih računov. Pacquio naj bi boksal z nekoliko poškodovanim ramenom, zato v ringu ni mogel pokazati vsega. Mayweather se na drugi strani ni zmenil za težave Filipinca, rutinsko opravil svoje delo in postal veliki zmagovalec borbe, za katero so prodali 4,6 milijona PPV (plačaj in glej) prenosov.

Komentari

Vaš komentar