McGregor negativno presenetil legendarnega St-Pierra

Poirier v McGregor
Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Odzivi po prvem porazu Conorja McGregorja z nokavtom se še vedno niso polegli. Oglasil se je tudi nekdanji kralj velterske kategorije Georges St-Pierre.

Dustin Poirier je v drugi rundi zamajal Conorja McGregorja in mu zadal prvi poraz z nokavtom. Številni menijo, da je za poraz Irca kriva njegova neaktivnost ter celo dodajajo, da se enostavno ne more več boriti na najvišjem nivoju.

Pred drugo borbo z Poirierjem je bil v očeh stavnic pa tudi številnih stanovskih kolegov McGregor velik favorit, toda še enkrat več se je pokazalo, da v MMA-ju in športu na splošno favoriti še zdaleč ne zmagajo vedno. McGregorja je pred borbo v vlogo favorita postavil tudi eden največjih MMA borcev vseh časov Georges St-Pierre.

“Mislil sem, da bo Conor zmagal, vendar sem se zmotil. Bil sem zelo presenečen. Ali bo obdržal prisebnost pod pritiskom? Mislim, da je ena od največjih odlik Conora, da lahko nasprotnike premaga s pritiskom in s svojo prisotnostjo,” je med gostovanjem v podcastu Michaela Bispinga dejal Kandčan in dodal: “Mislim, da se mora preporoditi in v svojem treningu in življenju spremeniti stvari, za katere verjame, da se bile posledice za njegov neuspeh. Vse dokler verjame, ni pomembno ali je to resnica ali ne. Mora zaznati tisto, kar smatra za napake v zadnjih pripravah in tega ne sme ponoviti.”

Komentari

Vaš komentar