Mike Tyson pogreša boks

SK Fight 5. Maj 202310:59 0 komentarjev
Mike Tyson
Foto: Guliver Image

Legendarni Mike Tyson je zadnjič stal v boksarskem ringu konec leta 2020, ko nas je s svojo hitrostjo in eksplozivnostjo navduševal v dvoboju proti Royju Jonesu Jr.

Boksarska velikana sta se razšla brez zmagovalca, Mike Tyson pa je napovedal, da se bo v ring še vrnil, vendar do danes še ni prešel od besed k dejanjem. Kot je boksarski velikan razkril v nedavnem intervjuju, bi se to kmalu lahko spremenilo.

Tyson je februarja iz “prve vrste” spremljal boksarski spektakel v Savdski Arabiji, ko sta bila v glavnih vlogah Jake Paul in Tommy Fury. Američan je sodeloval tako na uradnem tehtanju kot pri zadnjem “stare-downu”, kar je bilo očitno dovolj, da je v njemu znova prebudilo “lakoto”, da tudi sam znova okusi adrenalin ob vstopu v ring.

Lahko bi ga prepričali, da se vrne

“Pogrešam boks. Ko sem to znova doživel v Savdski Arabiji, od tehtanja do soočenja iz oči v oči, sem občutil nekakšno praznino. Manjka mi to, da sem v središču pozornosti,” je dejal še vedno najmlajši svetovni prvak v težki kategoriji in dodal, da bi ga v ringu radi videli tudi Savdijci: “Trenutno se ne pripravljam za noben dvoboj, toda ljudje iz Savdske Arabije si želijo, da se vrnem v ring. Nisem prepričan, ali bom to storil, toda lahko bi me prepričali.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!