Rival Conorja McGregorja na ulici “zadavil” človeka (VIDEO)

Ostali športi - video 25. Apr 202313:05 0 komentarjev
Nate Diaz
Nate Diaz se je znašel v težavah. Foto: AP Photo/Gregory Payan

Nekdanjemu zvezdniku UFC Natu Diazu, ki je zaslovel predvsem po bitkah z irskim superzvezdnikom Conorjem McGregorjem, po incidentu v New Orleansu, v katerem je v pretepu z davljenjem "uspaval" osebo, grozi do osem let zapora. Očita se mu napad druge stopnje. Tamkajšnja policija je že izdala nalog za njegovo prijetje.

Družbena omrežja so pretekli konec tedna zasuli posnetki pretepa v New Orleansu, v katerem je sodeloval znan obraz – nekdanji zvezdnik UFC Nate Diaz. Najprej je povzročil kaos pred boksarskim dogodkom, ko je v zvezdnika resničnostnih šovov Chasea DeMoora vrgel steklenico vode, nato pa se je prepir nadaljeval še na ulici.

Posnetek prikazuje Diazovo giljotino na Rodneyju Petersonu, ki naj bi bil imitator svetovno znanega Youtuberja Logana Paula. Posnetek sicer ne pokaže, kako Američan “zaklene” Petersona, a že po nekaj sekundah prekinitve pretoka kisika v možgane nesrečnež zaspi in obleži na pločniku.

Boksarski dvoboj pod vprašajem

Diazu se je pred časom iztekla pogodba v UFC, a že v avgusta je napovedal boksarski obračun z bratom zgoraj omenjena Youtuberja Logana, Jakea Paula. Vprašanje je, če bo to tega prišlo, saj se napad druge stopnje v Louisiani kaznuje z zaporno kaznijo. Največ osem let. MMA borec, ki ima v svoji karieri 21 zmag in 13 porazov, jo lahko sicer odnese tudi z družbeno koristnim delom in globo.