Na OnlyFans zasluži več kot v ringu

SK Fight 24. Nov 202310:22 0 komentarjev
UFC kletka oktagon
Foto: Andrew Cornaga / www.photosport.nz

Argentinka Ailin Perez je minuli konec tedna prišla do svoje druge zmage v UFC-ju. Po zaslugi tega je do "velikega uspeha" prišla tudi na spletni platformi OnlyFans.

S svojim prešernim slavjem po zmagi proti Lucie Pudilovi na UFC Fight Night 232, je Ailin Perez storila korak naprej v svoji karieri. A še bolj zanimiv je podatek, da je Argentinka zmago lepo unovčila tudi na spletni platformi Only Fans.

“Od minulega četrtka do danes zaslužek znaša več kot 30 tisoč ameriških dolarjev,” je v oddaji The MMA Hour razkrila Perez, s čimer je za najmanj šest tisoč dolarjev presegla višino honorarja, ki ga je dobila s strani UFC-ja za zmago proti Pudilovi.

“Izkoriščam OnlyFans, ker tam zaslužim največ. Med drugim sem si s tem denarjem lahko kupila tudi avto. V UFC sem, ker se rada borim. To je izziv, ki sem si ga postavila v življenju. Borim se, ker imam to rada. Toda denar služim na OnlyFansu,” Perez ne skriva, kaj je njen osnovni vir prihodkov.

Argentinka si želi, da bi se v prihodnosti to spremenilo, vendar dodaja, da denar ni osnovna motivacija za nastopanje v oktagonu.

“Nadejam se, da bom dobila novo podaljšanje pogodbe. Tega si zares želim. Za zdaj še ne služim dobro, toda moram zmagovati in vse bo prišlo na svoje mesto,” je dodala Perez, ki še zdaleč ni edina predstavnica borilnih športov, ki je zaslovela na OnlyFans. Veteranka UFC-ja in BKFC Paige VanZant je tako že večkrat razkrila, da je denar, ki ga je na platformi zaslužila v enem dnevu, presegel njen celoten zaslužek iz športne kariere …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!