“Našli bomo primernega nasprotnika za Fedorja”

SK Fight 31. Jan 20228:23
Fedor Emelianenko
Foto: AP Photo/Gregory Payan

Marsikdo je pričakoval, da bo legendarni Fedor Emelianenko naslednji nasprotnik Bellatorjevega prvaka težke kategorije Ryana Baderja, toda predsednik Scott Coker ima nekoliko drugačne načrte.

Ryan Bader je minuli konec tedna po sodniški odločitvi premagal izzivalca Valentina Moldavskega in ostal prvak Bellatorja v težki kategoriji. Ljubitelji MMA-ja so pričakovali, da bo Bellator kmalu po borbi napovedal, da bo naslednji izzivalec Baderja legendarni Fedor Emelianenko, a temu ne bo tako. Naslednji nasprotnik Američana bo Cheick Kongo.

“To borbo poskušamo dogovoriti že nekaj časa. To bo povratna borba, saj sta se Kongo in Bader že srečala pred leti. To bo sijajen ‘main event’ našega spektakla v Parizu, ki ga nameravamo organizirati v maju,” je pojasnil prvi mož Bellatorja Scott Coker.

Slednji je s svojo odločitvijo bržkone presenetil marsikoga. Verjetno tudi Fedorja, ki je tudi sam izrazil željo, da bi se pred dokončnim slovesom od kletke pomeril ravno z Baderjem.

“Fedor in jaz se bova usedla in pogovorila. Sledi njegova zadnja borba pred upokojitvijo, Bader je prvak in nisem prepričan, da se bomo to uspeli dogovoriti. Toda obstajajo tudi drugi težkaši, s katerimi se lahko bori. Našli bomo nasprotnika, ki vsekakor ima smisel,” je dodal Coker. Pred časom se je Rusu ponujal Roy Nelson

Komentari

Vaš komentar