Ostra lepotica: Nikoli se ne vrnem v UFC, premalo plačajo

SK Fight 25. Mar 20228:31
Paige VanZant
Foto: Guliver Image

Paige VanZant je bila članica UFC-ja med letom 2014 in 2020, ko je nanizala pet zmag in štiri poraze. Američanka je s pomočjo svojih nastopov v oktagonu postala ena od najbolj priljubljenih predstavnic ženskega MMA-ja, kar ji omogoča lep zaslužek in lagodno življenje.

“Jutri se lahko upokojim in bom finančno svobodna, tudi moji otroci bodo zelo blizu temu. Dovolj sem srečna, da sem zgradila svoje ime. Vem, kako naporno sem delal v UFC-ju in vem, koliko sem žrtvovala. Sprejemala sem natope, ki jih nihče drug ni želel. Potovala sem, praktično vsak drugi vikend sem bila v drugi državi. Dovolj sem srečna, da sem imela voljo in mentaliteto, da si zgradim svoje ime. Delala sem na družabnih omrežjih, bila sem v Plesu z zvezdami, naredila sem res vse, kar sem lahko, da sem zgradila svoj ‘brand’,” je v kolumni zapisala VanZant in nadaljevala: “Ko se mi je iztekla pogodba z UFC-jem, sem lahko odšla, kamor sem želela in izbrala sem BFKS. Dali so mi sijajno pogodbo, ki mi je odprl vrata za druge stvari, ki jih nisem mogla delati, dokler sem bila del UFC-ja.”

Čeprav ji je ravno UFC ponudil mesto za preboj med zvezde, se zdi, da je največja svetovna MMA organizacije preteklost za VanZant. “Rada ima UFC kot organizacijo, obstajajo razlogi, zakaj so tako uspešni. Obstajajo razlogi, zakaj si prišli do tega nivoja. Imajo dobro podmazano mašinerijo in so zelo dobri pri tem, kar počnejo. Toda v svojem srcu vem, da se nikoli več ne bom borila za njih, ker enostavno ne plačajo dovolj. Ne vidim, kaj bi lahko dobila s povratkom v UFC. V tem trenutku sem srečna oseba, ki se je zgradila do te mere, da lahko odide kamorkoli želi in to izkoristi,” je dodala Američanka.

VanZant bomo v prihodnje lahko videli v boksu brez rokavic (BFKC), namerava pa se preizkusiti tudi v profesionalni rokoborbi, saj je podpisala pogodbo z All Elite Wrestling.

Komentari

Vaš komentar