Ronda bi se vrnila samo zaradi Gine

SK Fight 17. Jun 202212:05 0 komentarjev
Ronda Rousey
Foto: Celso Pupo Fotoarena/Guliver Image

Nekdanja UFC prvakinja Ronda Rousey je kar šestkrat ubranila naslov v bantam kategoriji, nato pa se posvetila profesionalni rokoborbi in nastopanju v filmski industriji.

Po dveh porazih proti Holly Holm in Amandi Nunes je Ronda Rousey leta 2016 napovedala konec kariere. Američanka je kasneje dobro unovčila status prve ženske MMA zvezdnice, nastopila v številnih filmih pa tudi v profesionalni rokoborbi.

Rousey o povratku v oktagon resno ne razmišlja, pravzaprav bi se vrnila zgolj in samo zaradi ene nasprotnice.

“Obstaja samo ena oseba, zaradi katere bi se lahko vrnila. Že milijonkrat sem povedala, da je to Gina Carano. Zaradi nje sem se začela boriti in za to ji bom hvaležna. Če bi mi jutri ponudili dvoboj, bi takoj sprejela,” je v nedavnem intervjuju dejala Rousey in se dopolnila: “Če bi mi ponudili, da se pomeriva na dvorišču, bi to takoj naredila. Ni mi pomembno, proti Gini bi se borila kjer bi ona želela. Jaz lahko sedaj svojo ponudbo postavim na mizo pa naj jo sprejme. Naj ve, da vedno obstaja možnost za kaj takšnega, toda ne želim siliti, ker jo spoštujem. Gina, hvala za vse, kar si storila.”

Omenjena Gina Carano je kariero končala leta 2009 po porazu proti Cris Cyborgu, kasneje pa, tako kot Rousey, svoje mesto našla v igranju v številnih akcijskih filmih.

#social-embed_0