Za zgodovino: Tyson proti Tysonu?

SK Fight 15. Jun 202221:24 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Tyson Fury je po nedavni zmagi proti Dillianu Whyteu, ko je ubranil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji WBC, ponovil, da končuje kariero, v prihodnosti pa se bo posvetil predvsem obračunom ekshibicijske narave. Britanec želi očitno hitro preiti od besed k dejanjem.

V medijih se je kot morebitni nasprotnik omenjal UFC prvak Francis Ngannou, Tyson Fury pa je tokrat postregel še z nekoliko bolj ekskluzivnimi imeni, saj omenja Mika Tysona in brata Kličko.

“Nikoli ne gre odpisati povratka v ring. Imam šele 33-let in lahko se vrnem kadar želim. Za zdaj mi je dobro in pripravljen sem za nekaj ekshibicijskih borb. To bi se lahko zgodilo proti Miku Tysonu ali bi nasprotnik lahko bil eden od bratov Kličko. V vsakem primeru mora biti poznan, kajti taki dvoboji privabljajo ljudi,” je več o svojem naslednjem korak razkril Fury.

Čeprav naj bi sklenil kariero, Britanec še naprej pridno trenira, v boksarskih kuloarjih pa že kroži govorica, da čaka na razplet dvoboja med Oleksandrom Usykom in Anthonyjem Joshuo …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!