"Novak se ni dovolj posvetil sodelovanju z Agassijem"

ATP 31. Mar 201816:24 > 16:27
Scott Barbour, Getty Images Sport

Darren Cahill, trener Simone Halep, meni, da je Andre Agassi nudil nasvete Novaku Đokoviću, kako rešiti težave izven igrišča, s katerimi se sooča, vendar ni uspel v svoji nameri.

Darren Cahill je ob tem dodal, da ni prepričan, da se je Novak Đoković v celoti posvetil sodelovanju z ameriškim zvezdnikom.

Cahill je bil trener Andreja Agassija med letoma 2002 in 2006 ter tudi kasneje ostal v dobrih odnosih z Američanom. Kot tak je lahko kredibilen izvor vseh informacij, toda vsaj za zdaj se Đoković še ni oglasil, čeprav je Agassi za ESPN potrdil konec sodelovanja s Srbom.

Medtem je teniški svet v velikem šoku, znana teniška novinarka Carole Bouchard je na Twitterju zapisala: “Občasno v realnosti ne gre skupaj, kar na papirju deluje idealno. Res škoda.”

Njen kolega Matt Zemek ni pesimist, ko govorimo o prihodnosti Đokovića. “Ne mislite, da je to nekaj odločilnega. Ključno je tisto, kar bo sedaj naredil Đoković.”

Po operaciji komolca se je Srb na ameriški turneji vrnil na igrišče, vendar ni navdušil ter tako v Indian Wellsu kot Miamiju izpadel že na uvodu. Đoković naj bi se na turnejo vrnil v Monte Carlu.