Kyrgios postal del velike družine OnlyFans

ATP 8. Dec 20239:05 0 komentarjev
Nick Kyrgios
Jonathan DiMaggio/Getty Images

Avstralski teniški igralec je moral zaradi poškodbe izpustiti skoraj celotno sezono 2023. Zaigral je le na turnirju s travnato podlago v Stuittgartu, pa še tam v prvem krogu izgubil proti Kitajcu Yibing Wuju. Zaradi neaktivnosti je izginil z lestvice ATP, ta teden pa presenetil z informacijo o lansiranju računa na spletni platformi za mlade OnlyFans.

Avstralec bo na začetku sezone najverjetneje zaigral na domačem OP Avstralije, kjer naj bi imel organizator zanj pripravljeno posebno vabilo.

Kyrgios je svoje sledilce ta teden presenetil z objavo, da začenja svojo pot na OnlyFans. Slednjo večina povezuje s pornografijo, a gre za spletno platformo, na kateri lahko objavljamo, karkoli si želimo. Za določeno plačilo seveda.

Teniški igralec, ki ima po očetu grške, po materi pa malezijske korenine, bo na omenjenem spletnem mestu menda objavljal video vsebine, kjer bo predstavljal svoje mnenje o tem in onem. Pred kratkim so ga za rokav pocukali tudi pri eni izmed konkurenčnih televizijskih mrež in ga v studio povabili kot analitika za komentiranje zaključnega mastersa v Torinu.

Kyrgios je brez dvoma eno izmed največjih imen v tenisu, pa čeprav bi lahko za tako talentiranega športnika pokazal še kaj več kot le lanski finale Wimbledona in sedem turnirskih zmag. Poleg Novaka Đokovića gre verjetno za figuro, ki v tenisu najbolj močno razdeli navijač. Ali ga obožuješ, ali pa ga srdito sovražiš. S tega vidika se zdi njegova zadnja poteza kot zadetek v polno.

“O potezi, da si ustvarim OnlyFans račun, nisem okleval niti za sekundo. Snovalci platforme so revolucionarji družabnih omrežij in želim si biti del te uspešnice. Za nas športnike ni dovolj, da se kažemo le na igrišču, svoje moramo povedati tudi prek spleta,” je v sporočilu za javnost pojasnil Kyrgios in dodal: “Želim si ustvarjati, posredovati vsebine in jih tudi sam izdelovati. V tem je prihodnost. S svojimi sledilci sem že nekaj let v stiku in dobro vem, kaj želijo videti. Povabil jih bom v svoje zakulisje, delil svoje udejstvovanje v video igrah, pokazal svoje tetovaže, pa tudi svojo intimno stran.”

Nick Kyrgios
Foto: Profimedia

Ustvarjalci OnlyFans so za CNN potrdili, da so sledilci osebam z računom na platformi od zagona (leta 2016) izplačali že več kot 10 milijard dolarjev (okoli 9,3 milijard evrov).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!