Nadal: Lagal bi, če bi rekel, da nisem zaskrbljen

ATP 22. Apr 202110:53 0 komentarjev
Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Španski teniški zvezdnik Rafael Nadal po prigarani zmagi na začetku turnirja v Barceloni proti 111. igralcu sveta Iliji Ivašku upa, da bo hitro ujel pravo formo.

Kralj peska se je v osmino finala ATP turnirja v Barceloni prebil z zmago s 3:6, 6:2 in 6:4, proti Belorusu pa se je mučil več kot 140 minut.

Po porazu v Monte Carlu sem vedel, da bo prvi obračun težek. Igral sem proti nasprotniku, ki lahko igra na zares visokem nivoju. Začel sem slabo, v drugem nizu pa se je dinamika spremenila. Najbolj pomembna je zmaga. Upam, da bom kmalu kazal svojo najboljšo igro,” je po zmagi povedal Rafael Nadal in dodal:

On je igral dobro, jaz pa ne. Vsekakor je prikazal več, kot bi marsikdo pričakoval od 111. igralca sveta. Lagal bi, če bi rekel da po prvem nizu nisem bil zaskrbljen. Razmišljal sem o spremembi ritma, trudil sem se biti agresivnejši. Ni bilo perfektno, a sem vseeno zmagal.

Nadalov naslednji nasprotnik v katalonski prestolnici je Japonec Kei Nišikori. Obračun je na sporedu v četrtek okrog 16. ure.

ATP turnir iz Barcelone lahko spremljate samo na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!