Djoković in Nadal se predstavita v domači dnevni sobi

ATP 21. Apr 202110:49 > 16:05 0 komentarjev
Photo by Julian Finney/Getty Images
Photo by Julian Finney/Getty Images

Novak Djoković in Rafael Nadal bosta danes nastopila pred svojo publiko v Beogradu in Barceloni.

Prvi igralec sveta Novak Djoković svoje nastope na turnirju serije 250 v Beogradu začenja proti 23. letnemu Korejecu Soon Woo Kwonu, ki zaseda 85. mesto na svetovni teniški lestvici.  V prvem krogu turnirja je Korejec ugnal neugodnega Španca Roberta Carballesa Baeno. Novak in Kwon se bosta prvič pomerila med seboj, v veliki vlogi favorita pa bo Djoković, ki lovi tretjo turnirsko zmago v Beogradu in je lačen dobrega tenisa, po presenetljivem zgodnjem izpadu proti Danielu Evensu v Monacu.

Dvoboj si boste lahko ogledali na našem prvem kanalu ob 14.30.

Enajstkratni zmagovalec turnirja serije ATP 500 v Barceloni Rafael Nadal pa bo zaril v domač pesek proti Belorusu Iliji Ivaški. Nadal je po skromni predstavi v Monte Carlu pripravljen dvigniti formo in vse prej kot gladka zmaga Španca bi bilo veliko presenečenje. Ivaška in Nadal bosta prvič prekrižala loparje, pričakovati gre fantastično vzdušje saj bo za Rafo navijalo kar 1000 gledalcev, kar je za današnje razmere prava posebnost.

Obračun si lahko ogledate na programih Sportkluba ob 16.00.

Ne pozabite stiskati pesti tudi za Aljaža Bedeneta, ki bo danes v Beogradu nastopil v kategoriji dvojic, jutri pa ga čaka dvoboj drugega kroga proti tretjemu nosilcu Aslanu Karatsevu.

 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!