Bivša Beckerjeva žena: Razložiti sinu je najtežje

Tenis 4. Maj 202214:49 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Boris Becker ima 12-letnega sina, ki verjetno še nekaj časa ne bo mogel dojeti, da je njegov oče dejansko pristal v ječi. Nekdanje Beckerjevo dekle Lily Kerssenberg pravi, da je bila najtežja stvar v življenju potomcu Amadeusu pojasniti, da očeta ni več na prostosti.

Nemški teniški as je bil zaradi finančnih prevar obsojen na preživljanje zaporne kazni 2 let in pol.

Naj spomnimo: Nekdanji trener Novaka Đokovića je skrival premoženje v vrednosti 700 tisoč funtov ter večino svojih trofej za zmage na turnirjih, vključno z dvema wimbledonskima pokaloma. Pred petimi leti je razglasil osebni stečaj.

Kljub ločitvi od Lily leta 2018, se Becker s svojim nekdanjim dekletom dobro razume, zato jo je novica o obsodbi na zapor Borisa še kako prizadela.

Kako to sploh pojasniti?

“Psihično sem se zlomila. Resnično sem pričakovala, da jo bo bolj poceni odnesel. Morala sem biti trdna. Ne vem, kako mi je uspelo,” je Lily povedala televizijskemu voditelju Piersu Morganu.

Foto: John Sibley/Reuters/Guliverimage

“Na dan sodbe sem se pripravila. Sinu Amadeusu nisem dovolila v šolo, morala sem mu povedati. Med seboj o tem namerno nisva govorila, toda v nedeljo nisem mogla več skrivati, strla sem mu srce. Tega ne privoščim nikomur,” izjavo Lily prenaša angleški Mirror.

Kako to sploh razložiti 12-letniku?

Dejala sem mu, da je bil oče poreden,” navaja nekdanje dekle trikratnega wimbledonskega zmagovalca med posamezniki in za konec dodaja, da se z Borisom od usodnega sklepa sodišča še nista slišala, ga pa namerava s sinom v zaporu obiskati.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!