Je Novak Đoković znova staknil koronavirus?

ATP 17. Dec 202111:52 > 14:28 2 komentarja
Novak Đoković
Foto: Yomiuri Shimbun/AP via Guliver

Potem, ko je košarkarski klub Barcelona na začetku tedna gostoval pri Crveni zvezdi in si je tekmo ogledal tudi najboljši igralec tenisa na svetu, Novak Đoković, so navijači slednjega v strahu, da je staknil novi koronavirus.

Na to so družbena omrežja začela namigovati zato, ker je pri španskemu košarkarskemu klubu za covid-19 zbolel Američan Nigel Hayes, sicer najboljši igralec pod obročem na torkovi evroligaški tekmi.

Đoković je za Crveno zvezdo v Hali Pionir stiskal pesti iz prve vrste in bil eden izmed najbolj gorečih navijačev, po tekmi pa je – kot kaže spodnja fotografija – takole poziral s Hayesom, ki je utegnil takrat že stakniti novi koronavirus. Glede na to, kako blizu je bil Đoković krilnemu igralcu, obstaja kar nekaj verjetnosti, da je tudi sam zbolel.

Srb je bližnji stik in bi moral po vseh zakonitostih preživeti vsaj kakšen teden v strogi karanteni. Najboljši igralec katalonskega kluba ob zmagi nad Zvezdo (76:69), je z ekipo odpotoval v Atene, kjer bi moral igrati proti Panathinaikosu.

Namesto tega je po pozitivnem testu takoj odšel v karanteno, Barcelona pa je tudi brez njega uspela zabeležiti zmago. Vsi ostali igralci vodilnega moštva evrolige so bili, zanimivo, negativni.

Naj spomnimo, Đoković je koronavirus že prebolel. Lani ga je staknil ob ekshibicijski seriji turnirjev Adria Tour.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje