Norrie pred dvobojem kariere ostal brez superg

ATP 18. Okt 202111:22 0 komentarjev
Cameron Norrie
Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

Cameron Norrie se je pred finalom mastersa v Indian Wellsu znašel v neprijetnem položaju, saj je ostal brez superg. Britanca to ni zmotilo na poti do zmage proti Nikolozu Basilašviliju s 3:6, 6:4 in 6:1.

Cameron Norrie je po največji zmagi v karieri razkril, da je pred finalom ostal brez treh parov superg, ki jih je pustil v slačilnici.

“Ne vem, kako so izginile, toda morda jih je nekdo, ki čisti prostore enostavno vrgel stran. Na srečo v njem ni bil poročni prstan,” se je Norrie spomnil primera Andyja Murrayja, ki so mu prav tako na turnirju v Indian Wellsu ukradli superge in poročni prstan, ki so mu ga kasneje vseeno vrnili.

“Ne vem, kaj imajo ljudje proti Britancem, da jim kradejo superge,” se je pošalil Norrie in dodal: “Nisem jih uspel najti in moral sem igrati v povsem novih supergih. To je težava in malce mi je zaposlilo misli, toda potem sem si rekel to so superge, ki jih imaš, in se osredotočil na tisto, kar lahko nadzorujem. Malce sem jih raztegnil in na koncu se je vse dobro končalo.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!